Jogi nyilatkozat

“Informatika könnyedén Magazin” – Jogi nyilatkozat

“Informatika könnyedén Magazin” továbbiakban informatikakonnyeden.hu ként kerül említésre.
A informatikakonnyeden.hu webhely tulajdonosa Hatala István, melynek elsődleges weboldala a https://informatikakonnyeden.hu internetes címen érhető el.

A informatikakonnyeden.hu elsődleges elérhetősége az istvan1243@gmail.com email cím.

A informatikakonnyeden.hu oldalt természetes személyként tartom fenn.

 

Az oldal böngészése

A informatikakonnyeden.hu tartalma, elemei és külső megjelenése a szerzői jog által védett.

Az oldal látogatója jogosult a informatikakonnyeden.hu alatt található tartalmakat a felhasználói eszközére (személyi számítógép, mobiltelefon, stb.) tartalomfogyasztás céljából díjmentesen letölteni és tárolni. A látogató jogosult az oldal letöltött változatát személyes használatra átalakítani és továbbítani saját eszközeire. (Például: reklámokat szűrni, nyomtatni, felolvasó programmal felolvastatni, stb.)

A látogató ezen felül jogosult az oldalon található cikkeket a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc (továbbiakban: Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc) szerint terjeszteni a „Forrás: Informatika könnyedén Magazin” szöveg, valamint a licenc feltüntetésével közvetlenül a cikk szövege alatt. Digitális médiumon keresztüli terjesztés esetén a terjesztő köteles a “Informatika könnyedén Magazin” szövegrészt a https://informatikakonnyeden.hu webcímre belinkelni oly módon, hogy azt keresőrobotok követni tudják. Egyéb médium esetén a „informatikakonnyeden.hu” szövegrészt kell feltüntetni. Amennyiben a látogató a cikket módosítja, a Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc értelmében köteles a módosítás tényét is feltüntetni.

A terjesztés szabadsága kizárólag a cikkekre, és az azokhoz kapcsolódó tartalmi elemekre (például ábrák, grafikonok, diagramok stb.), vonatkozik, a informatikakonnyeden.hu egyéb elemeire (például, de nem kizárólagosan a cikkek kiemelt dekoratív képei, beágyazott tartalmak, az oldal külső megjelenése) nem. A beágyazott tartalmak adott esetben szintén szabadon terjeszthetőek, ezt azonban az azokat biztosító platform (pl. YouTube) licencfeltételei az érvényesek.

 

Rendelkezés a informatikakonnyeden.hu oldalról ingyenesen letölthető, saját szerzeményű könyvekről (ebook, pdf, egyéb formátumok):

  • Saját használatra a letöltés engedélyezett.
  • A letöltött könyv kinyomtatása saját használatra engedélyezett.
  • A letöltött könyv továbbítása elektronikus úton nem engedélyezett.
  • A letöltött könyv módosítása nem engedélyezett.

 

A szerződési feltételek, hatálya módosítása

Jelen Általános Szerződési Feltételek visszavonásig érvényesek. A informatikakonnyeden.hu jogosult az Általános Szerződési Feltételeket módosítani, amelyeket a https://informatikakonnyeden.hu/jogi-nyilatkozat/ internetes címen közzétesz.

 

Utolsó módosítás: 2020-12-31